2023.08.22. 10:00
Újra kényeztethetjük a nyelvünket a legjobb ízekkel
Füstös ízek kísértésébe eshetünk augusztus 23-án délután 5 órakor a BBQ & Bor – marhaszegy texasi stílusban rendezett eseményen.
A kép illusztráció
Fotó: Brent Hofacker
A marhaszegy a texasi BBQ alapköve, amely két izomcsoportból áll, amelyek megkívánják a tapasztalatot és a törődést, amiért cserébe nagyon komoly íz élményben részesíti a fogyasztóját. Nemcsak a vajpuha hús, hanem a füstös íz is a padlóra küldi a résztvevőket – jó értelemben.
Az est folyamán, amit kínálnak hortobágy angus marhaszegy texasi stílusban, texasi krumplipüré, bostoni sült bab, ecetes lilahagyma és ecetes jalapeno. Aki pedig mindezt szolgáltatja Valentai Attila, a Rest in Beef lakásétterem tulajdonosa.
A barbecue egy összetett és hosszú műfaj, ezért a részvételi szándékot mindenképp jelezni kell az [email protected] e-mail címen.