Megosztja élményeit

2023.11.25. 19:30

Újra nyakába vette a világot a középiskolai tanár, most az Amerikai Egyesült Államokat fedezte fel

Aki már valaha részt vett előadáson, amelyet Muth Csilla tartott, az tudja, hogy az angol és turizmus tárgyakat oktató középiskolai tanár imád utazni és bakancslistája hosszú. Nemrég az Amerikai Egyesült Államokba járt, amellyel kapcsolatban november 27-én délután fél 7-kor oszt meg gondolatokat, emlékeket, élményeket a közönséggel a VOKE Vasutas Művelődési Házban.

Czeczon Enikő

Muth Csilla több mindent figyelembe vesz, amikor kiválasztja következő úti célját. Ilyen tényezők például a csodás vidékek, az érdekes kultúrák és a sok kaland, de a lehető legolcsóbban. 

A tanárnő utazásainak elengedhetetlen kelléke a fényképezőgépe, amit akkor sem hagyott otthont, amikor az USA-ba utazott, hogy felfedezze az ottani nemzeti parkokat és nagyvárosokat, és ha már magával vitte gépét, akkor jó néhány fotót és videót készített, amelyet szintén megoszt november 27-én a közönséggel. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában