elismerés

2021.02.14. 16:30

A minőség védjegyét viselik a cserepek

W. K.

A Hazai Termék védjegyet használók büszke és tudatos körét erősíti a Terrán Tetőcserép idéntől – a cég termékei magyar alapanyagokból, már több mint 100 éve készülnek Magyarországon, egy családi vállalkozás alapjain megerősödve és folyamatosan fejlődve.

A Hazai Termék védjegyet akkor kaphatja meg egy vállalkozás, ha több mint 50 százalékban magyar alapanyagokat használ fel termékei előállításához, valamint a gyártáshoz szükséges minden folyamatot Magyarországon végzi el.

A cég közleménye szerint a védjegyes áru megvásárlásával nemcsak egy megbízható minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült, hazai előállítású termékhez juthatnak hozzá az emberek, hanem az ezeket előállító vállalkozások sikeres működését is segítik.

– A kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy tevékenységünkkel, értékesített termékportfóliónkkal a hazai gazdaságot erősítsük, és közvetve támogassuk a magyar vállalkozásokat, hogy egy olyan, gyökereire büszke, stabil és innovatív céggé nőjük ki magunkat, amire mindig számíthat a piac, a vásárlók – hangsúlyozta Gódi Attila ügyvezető igazgató. Hozzátéve: büszkék vagyunk rá, hogy az idei évtől egy olyan licencet használók köréhez tartozhatunk, mely a minőség védjegye.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!