Ingatlanajánló

2022.09.03. 12:21

80 millióért eladó Nagyharsány csodás kúriája

Parkosított, még pálmafáknak is helyet adó udvar, egy borostyánnal befuttatott torony és egy ragyogó épület.

bama.hu (forrás: Ingatlanbazár.hu)

Mindössze 80 millió forintért megszerezhető Nagyharsány szuper kúriája. A jelenlegi funkció mellett ön mihez kezdene az izgalmas épülettel?

 

Baranya megye, Nagyharsány központjában átalakított kúria, mely jelenleg apartman házként üzemel ELADÓ. Jelenleg 25 fő elszállásolását lehet egyszerre megoldani, de igény esetén ez bővíthető.

 

Felszerelt konyha, 40 fős étterem, kávézó, infraszauna szolgálja a vendégek kényelmét. Rendezvények, esküvők lebonyolítására ideális helyszín, reprezentatív, hangulatos. A parkosított udvar gondozott, bográcsozásra, beszélgetésre kiválóan alkalmas. Esti beszélgetéshez, borozgatáshoz felszerelt pince várja a kikapcsolódni vágyókat. Parkolási lehetőség a zárt udvarban. 

 

A kertben található egy kis kerti tó, valamint egy kis kilátó, mely csigalépcsőn közelíthető meg. A villányi borvidék, Siklós és a harkányi termálfürdők közelsége is sok kirándulási és pihenési lehetőséget rejt magában. 

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában