Fogyasztóvédelem

2023.07.30. 13:40

Iskolai tanórákat is tart a baranyai egyesület

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: Drazen Zigic

A fogyasztók tájékoztatása és tudatosságuk növelése, különös tekintettel a fiatal korosztály tudatos vásárlói magatartásának emelése érdekében támogatási kérelmet nyújtott be a Baranya Vármegyei Fogyasztóvédelmi Egyesület az Igazságügyi Minisztériumhoz, amelynek eredménye a közelmúltban megszületett: a támogatást megkapták, számolt be a internetes közösségi oldalán a hírről az egyesület.

A kedvező elbírálást követően a Best FM rádióban öt alkalommal, öt különböző témában adnak a hallgatóságnak tájékoztatást, valamint a 2023/2024. tanévben iskolai tanórákon általános fogyasztóvédelmi ismeretekről tartanának foglalkozásokat a diákoknak. 

A Baranya Vármegyei Fogyasztóvédelmi Egyesület 2016-ban alakult, és munkája során többek közt segíti a fogyasztókat a panaszok leg­gyorsabb és leghatékonyabb megoldásában, illetve a hatósági eljárást igénylő ügyekben a hatósági eljárásra történő felkészítést is vállalják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában