Online is beadható

2024.01.13. 10:30

Ismét igényelhető a díszoklevél

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Getty Images

Fotó: Chad Baker/Jason Reed/Ryan McVay

A Pécsi Tudományegyetemen vagy jogelőd intézményeiben 50, 60, 65, 70 vagy 75 éve diplomát szerzett jogász, közgazdász, műszaki végzettségű és pedagógus egykori hallgatók díszoklevél iránti kérelmét várja a felsőoktatási intézmény 2024 március 31-ig. 

A kérvényt leadni a Pécsi Tudományegyetem Rektori Kabinet Kapcsolati Igazgatóság Alumni és Vállalati Kapcsolatok Irodájában (7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.) lehet Zóka Gréta alumni munkatárs részére. Az adatlap kitöltésére lehetőség van online is, az alumni.pte.hu oldalon vagy ugyanitt letölthető a kérvény a szolgáltatásaink/díszoklevél-igénylés menüpont alatt. 

Jelentkezéseket és további információkat kizárólag a disz­[email protected] e-mail-címen fogadnak és adnak. Határidő után beérkezett jelentkezéseket nem áll módjukban elfogadni. 

Az ünnepség várható időpontja 2024 június eleje, amelynek a PTE Általános Orvostudományi Kar Dr. Romhányi György Aulája (Pécs, Szigeti út 12.) ad otthont. A rendezvény dátumáról a jelentkezési határidő letelte után ad az intézmény bővebb tájékoztatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában