Feltérképeznek

2024.02.07. 14:41

Utazási szokásokról is kérdezik a szigetváriakat

A Központi Statisztikai Hivatal Szigetváron 2024-ben is lakossági adatfelvételeket hajt végre. A következő témákról lesz szó: munkaerő-felmérés, lakosság utazási szokásai, háztartások információs és kommunikációs technológiai eszközhasználata, életkörülmények.

Tóth Viktória

A város honlapján is felhívják a figyelmet arra, hogy az összeírói munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. Az adatszolgáltatóknak lehetőségük van telefonon keresztüli válaszadásra, illetve egyes adatgyűjtések esetében arra kérik a válaszadókat, hogy a kérdőívek weben történő önkitöltési lehetőségét részesítsék előnyben.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közlik majd. A KSH-nál munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra között, pénteken 8 és 14 óra között telefonon, illetve a [email protected]  e-mail-címen adnak további felvilágosítást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában