III. Baranyai Ízelítő

2024.03.05. 11:00

Háromnapos termelői vásár lesz az Árkádban

Több mint harminc kiállítóval rendezi meg március 7-9-ig a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara baranyai szervezete a társszervezeteivel a III. Baranyai Ízelítő kézműves és termelői vásárt Pécsen, az Árkád Bevásárlóközpontban.

Rajnai-Zsíros Krisztina

2023 Az Árkád bevásárlóközpontban a Baranyai Termelőkért és Kézművesekért Egyesület három napos vására, a Baranyai Ízelítő Termelői és Kézműves Vásár nyílt meg. Fotó: Laufer László, Dunántúli Napló

 A program a helyi kultúra és hagyományok bemutatására és népszerűsítésére szolgál, hiszen a vásáron a látogatók megismerhetik a baranyai régió helyi termelők és kézművesek munkáját és életmódját. A sajtótájékoztatóval egybekötött megnyitón – március 7-én 11 órakor – Dr. Őri László, a Baranya Vármegyei Közgyűlés elnöke, Rittlinger József, a NAK Baranya vármegyei elnöke, Rabb Szabolcs, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára és Varga Zsanett, a Baranyai Termelőkért és Kézművesekért Egyesület elnök asszonya köszönti a megjelenteket.

A vásárlókat a 13 pécsi kiállító mellett Kozármisleny, Áta, Pogány, Csarnóta, Cserkút, Pellérd, Diósviszló, Zengővárkony, Martonfa, Csonkamindszent, Bogád, Somberek, Mecseknádasd, Pécsvárad, Bicsérd és Alsómocsolád településekről érkező helyi termelők, illetve kézművesek várják majd.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában