Fűtést ki is kapcsolhatjuk

2022.10.13. 08:09

Az időjárás rátesz még egy lapáttal

Fokozatosan melegszik a hőmérséklet, jövő héten 25 fok is lehet.

Fotó: Shutterstock

A jelentősebb időjárási frontoka következő napokban elkerülik a Kárpát-medencét, így marad a kellemes őszi idő, mondta el az Országos Meteorológia Szolgálat meteorológusa, Mesterházy András a videós előrejelzésében. Vasárnap még erősödik is a nappali felmelegedés, olyannyira, hogy Baranyában a jövő hét elején akár 25 fok felletti hőmérsékletet is mérhetünk.

Számottevő fronthatás továbbra sem terheli szervezetünket, olvasható a köpönyeg.hu oldalon. Napközben több-kevesebb napsütésre, kellemes őszi időre számíthatunk. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik.

Várható időjárás Baranyában (Forrás köpönyeg.hu)

Csütörtök: min. hőmérséklet 7 fok, max. hőmérséklet 19 fok. Felhős, napos idő várható.

Sok napsütésre számíthatunk a reggeli párásság megszűnése után, de a nyugati tájakon rétegfelhők is lehetnek. Nem várható eső. A délkeleti szél csak néhol élénkülhet meg.

Péntek: min. hőmérséklet 7 fok, max. hőmérséklet 19 fok. Felhős, napos idő várható.

Változóan felhős idő várható, északnyugat felől elszórtan fordul elő zápor. A délkeleti szél megélénkül. Nem lesz változás a hőmérsékletben: marad a 19 fok körüli maximum.

Szombat: min. hőmérséklet 8 fok, max. hőmérséklet 20 fok. Felhős, napos idő várható.

Nyugat felől megnövekszik a felhőzet, de kisebb eső, vagy zápor csak elvétve fordul elő. A délies szél több helyen megélénkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!