Időjárás

2022.10.25. 08:32

Borús hajnalra ébredtünk

A nappali maximumhőmérséklet a sokéves átlag fölé várható, a reggelek azonban hűvösek, ennek megfelelőn javasolt rétegesen öltözködni.

Fotó: AS

Hidegfront érkezett felénk, ami csapadékot sem hoz magával mindenhova, sőt, említette meg időjárás előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Annak ellenére, hogy hidegfront van felettünk, lesznek olyan területek, ahol több fokkal emelkedik a hőmérséklet.

Várható időjárás Baranyában

Kedd

A déli órákig erősen felhős, párás, foltokban ködös lesz az idő. Délután csökkenhet a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Hőmérséklet: min. 12, max. 23 fok.

Szerda

Délelőtt ismét több helyen képződik köd, mely néhol tartósabban megmaradhat. 18 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök

Reggelre az ország nagy részén ködfoltok jelennek meg, melyek a Dunántúlon akár tartósabban is megmaradhatnak. Hőmérséklet: Hőmérséklet: min. 12, max. 22 fok.

Orvosmeteorológia 

Az eddigiekhez hasonlóan alakul az időjárás orvosmeteorológiai szempontból. Fronthatás nem várható, de melegfronti jellege van a légkörnek. Az érzékenyeket fejfájás, szédülés, migrén gyötörheti.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!