Időjárás

2023.09.05. 08:20

A hajnalok már hűvösek, de délután a 30 fok sem kizárt

Nyugodt, napos idő: ezzel lehetne jellemezni az időjárást a következő egy hétben, közben a szél is egyre kevésbé fog fújni.

Zsigmond József

Forrás: Shutterstock

Fotó: magico110

Északon, északkeleten túlnyomóan derült idő várható, délebbre némileg több gomolyfelhő képződik, de csapadék ott sem lesz. Az északkeleti szelet többfelé élénk széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 25, 27 fok között alakul. Késő estére 15 és 21 fok közé hűl le a levegő, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Időjárás Baranyában (forrás: koponyeg.hu)

Kedd

Derült időre számíthatunk, nem lesz sehol sem eső. Az északkeleti szél megélénkülhet. 25-27 fok körül alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

Szerda

Szinte zavartalan lesz a napsütés, alig lesz felhő az égen. Kizárt a csapadék. 25 és 30 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtök

Derült, ragyogóan napos, nyárias időre van kilátás. Továbbra is száraz marad az idő. A hőmérséklet csúcsértéke 29-30 fok körül valószínű.

Orvosmeteorológia  (forrás: koponyeg.hu)

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!