Időjárás

2024.01.20. 08:20

A hétvégén ragyogó napsütésben lesz részünk

A szombat, illetve a vasárnap nagyobb része is a derűről fog szólni, zavartalanul napos idő várható. Éjszakánként visszatérnek a keményebb mínuszok, de azért hidegrekordok nem fognak dőlni – írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Bama.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Alla Lla

Várható időjárás Baranyában (forrás: köpönyeg.hu)

Szombat

A fagyos reggel után szikrázóan napos, friss téli idő lesz. Nem várható csapadék. Az északnyugati szél élénk lesz. 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap

Sok napsütés lesz, de keleten réteg-, míg északnyugaton fátyolfelhők jelennek meg. Nem lesz csapadék. Reggel -5, délután +3 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfő

Eleinte változóan felhős, foltokban ködös idő lesz. Délután aztán északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és északnyugaton már vegyes csapadék is előfordulhat. +4 fok várható.

Kedd

A hajnali csapadék után csökken a felhőzet, felhőátvonulások lesznek. Többfelé megélénkül az északnyugati szél. +2 és +10 fok közé enyhül a levegő.

Orvosmeteorológia 

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli fagyos idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!