Csapadék nem várható

2024.01.10. 08:20

Napsütéses időre készülhetünk a következő napokban

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Sergey Zaykov

Derült idő várható, kora délelőttig az ország déli részén lehetnek kisebb felhősebb, illetve ködös körzetek. Csapadék nem várható. A légmozgás jobbára mérsékelt marad. A hőmérséklet kora délután 0 és +4, késő este -11 és -1 fok között alakul.

Csütörtök

Nagyrészt derült idő várható, majd a nap második felében észak, északkelet felől növekszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. A nyugati, északnyugati szél helyenként megélénkül, megerősödik. A minimum-hőmérséklet általában -9 és -4 fok között alakul, de néhol ennél hidegebb is lehet. A csúcsérték 0 és +5 fok között valószínű.

Péntek

Változóan felhős idő valószínű több-kevesebb napsütéssel. Kevés helyen fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás. Az északi szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. Hajnalban általában -6 és 0 fok között alakul a hőmérséklet, de néhol ennél hidegebb is lehet. Kora délutánra -1 és +4 fok közé melegszik a levegő.

Orvosmeteorológia (koponyeg.hu)

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli fagyos idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!