31. Jakab-Hegyalja borverseny

2024.04.29. 08:00

A régió legkiválóbb nedűit díjazták Kővágószőlősön

Bama.hu

Forrás: Zsongorkő Baráti Kör

A Jakab-hegyalja Borverseny, mely a régió legkiválóbb nedűinek ünnepi fóruma, idén is feledhetetlen pillanatokat hozott a bor szerelmeseinek. A rendezvény csúcspontja a díjátadó ceremónia volt, melynek keretében a legkiemelkedőbb borok alkotói részesültek érmekben és elismerésekben.

Varga Géza, a kör elnöke (jobbra) gratulált a díjazottaknak

Az eseményen részt vett Varga Géza, a Zsongorkő Baráti Kör elnöke, és Bakó Attila, a zsűri elnöke, akik méltón képviselték a borkultúra iránt elkötelezett közösséget. Varga Géza a Zsongorkő Baráti Kör elnöke méltatta a borverseny szerepét a helyi borászat és kultúra életében, míg Bakó Attila szakmai hozzáértésével és szenvedélyével inspirálta a jelenlévőket.

A díjátadás során az érmeket és elismeréseket a kiemelkedő teljesítményt nyújtó borászoknak adták át. A színpadon megcsillantak az arany, ezüst és bronz érmek, miközben a kitüntetettek büszkén vették át az elismerést a közönség tapsvihara közepette.

A díjátadó ceremónia méltó zárása volt a 31. Jakab-hegyalja Borversenynek, mely újabb fejezetet nyitott a minőségi borok és a borkultúra ünneplésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában