Nincs számottevő fronthatás

2024.04.08. 07:40

Száraz idő várható, sok napsütésre készüljünk

Fátyolfelhős, napos, száraz idő várható. A déli szelet élénk, néhol erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 24 és 28 fok között alakul.

Bama.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: IgorZh

Kedd

Fátyolfelhős, napos, száraz időre van kilátás. Többfelé megélénkül, néhol megerősödhet a déli, délkeleti szél. A minimum-hőmérséklet általában 8, 16, a maximum 24 és 29 fok között valószínű.

Szerda

Jobbára fátyolfelhős, napos idő valószínű, de gomolyfelhők is képződnek, illetve érkezhetnek nyugat felől. Általában száraz idő lesz, csak elvétve fordulhat elő eső, zápor, nagyobb eséllyel északon, északkeleten. Az északi, északnyugati szél megélénkül, főleg az Észak-Dunántúlon sokfelé megerősödik. Hajnalban 8, 15, délután 18 és 28 fok között alakul a hőmérséklet, északnyugaton lesz a hűvösebb, délkeleten a melegebb idő.

Orvosmeteorológia (koponyeg.hu)

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli hideg idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!