tűz

2018.01.22. 17:47

Szennyes ruhák égtek Pécsen

Több tűzeset is történt vasárnap Pécsen.

bama.hu

Egy négyemeletes társasház emeleti lakásában a tulajdonos egy fém lábasban újságpapírt gyújtott meg. A tűzoltók a lakásba a bejárati ajtó betörésével jutottak be, mivel a tulajdonos nem volt hajlandó ajtót nyitni, majd a tűzet eloltották, a lakást kiszellőztették.

Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt, a tűz nem veszélyeztetett más lakást, illetve vagyontárgyat. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Egy iker családi ház egyik lakásának fürdőszobájában a gáz vízmelegítő és alatta lévő szennyesruha-tárolóban keletkezett tűz. A pécsi tűzoltók légzőkészülékben, sugár fedezete mellett a területet átvizsgálták, a tűz izzó, parázsló részeit eloltották, a lakást kiszellőztették. A tűz nem terjedt át más helyiségbe. Az épületben nem volt áram, mert az áramszolgáltató szakemberei – akik egyébként a tűz oltását megkezdték – helyreállítási munkákat végeztek az ingatlan előtt, ezért a hálózatról leválasztották az épületet. A gázvezeték sérülése miatt a gáz bekötését az gázszolgáltató szakembere választotta le, azt csak helyreállítást követően fogják visszakapcsolni.

Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában