Videó

2019.12.13. 10:04

Szirénával búcsúztatták a pécsi mentőst

Nem mindennapi búcsúban volt része a nyugdíjba vonuló pécsi mentősnek. Az állomáson tartózkodó jármű összes szirénája egyszerre szólalt meg. Nézd meg a videót!

bama.hu

Könnyes és megható volt az a búcsú, amit a minap élhetett át Földesi Csaba. A nyugdíjba vonuló gépkocsivezető 26 évig dolgozott az Országos Mentőszolgálat kötelékében.

Társai a közösségi oldalon ezekkel a szavakkal búcsúztak tőle:

Eljött a nap, amire csak az érintett várt már nagyon, bár titkon szerintem neki is hiányozni fog ez a körforgás, ami az életünk részét képezi életünk minden pillanatában. Földesi Csaba gépkocsivezető Bajtársunk 26 év Országos Mentőszolgálat kötelékében eltöltött idő után, pihenni tér és beáll a boldog nyugdíjasok táborába. A mai szolgálat az Ő tiszteletére tartott egy búcsút Pécs I. mentőállomáson. Az érzelmeink vegyesek ezzel az eseménnyel kapcsolatban, mert örülünk neki, hogy egészségben és boldogságban zárja a pályafutását, viszont nem szabad elfelejteni azt a sok közös pillanatot, amit vele élhettünk át. Volt küzdelem, öröm, bánat, móka és kacagás. Mindent összevetve hiányozni fogsz Csabi! Sok-sok boldog unokázós, igazi nagypapa évet kíván neked az összes Bajtársad! A tiszteletedre szóltak a szirénák! :)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában