krimi

2020.05.30. 08:56

Egyszerre két kocsit loptak el Hosszúhetényben

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a két férfinak az ügyében, akik engedély nélkül vittek el két gépkocsit Hosszúhetényből.

Forrás: Shutterstock

Jármű önkényes elvétele miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság az ellen a két helyi férfi ellen, akik elloptak két autót Hosszúhetényből. A két férfi április 5-én éjszaka tulajdonította el az udvaron leparkolt autókat, amelyek nyitott állapotban voltak, és a sértett az indítókulcsokat is a járművekben hagyta. Az udvarban álló harmadik gépkocsit csak azért nem tudták elvinni, mert annak akkumulátora lemerült, így az autóval nem tudtak elhajtani.

Beazonosításukat követően a rendőrök még aznap elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, egy 25 éves, valamint egy 21 éves helyi lakost. Az autókat a rendőrök Hosszúhetény külterületén megtalálták, majd lefoglalták. A két férfit előállították, majd kihallgatták őket gyanúsítottként.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában