gyilkosság

2020.11.03. 14:54

Előzetesbe vágták a késelő fiatalt, aki egy szúrással végzett egy másik férfival

A gyanúsított védője nem volt jelen az ülésen, ő a bíróság határozata ellen öt munkanapon belül nyújthat be fellebbezést, így a végzés nem végleges.

bama.hu (forrás: Pécsi törvényszék)

Ahogy arról lapunk is beszámolt 2020. október 31-én 20 óra 15 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Buzsáki Imre utcában az egyik munkásszállóban egy férfit megkéseltek. Komoly hajtóvadászat után hamar kézre került a tettes.

A Pécsi Járásbíróság 2020. november 3-án elrendelte egy fiatal pécsi férfi letartóztatását egy hónapra emberölés bűntettének alapos gyanúja miatt.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított 2020. október 31-én, az esti órákban a tartózkodási helyeként szolgáló szálló alagsori helyiségében előzetes szóváltás után a szálló egyik fiatal férfi lakóját bántalmazta, melynek során az asztalon lévő nagy kést felvette és azzal egy ízben mellkason szúrta a sértettet, aki a helyszínen elhunyt. A gyanúsított ezt követően a szállót elhagyta, azonban a rendőrség 2020. november 1. napján elfogatóparancs alapján elfogta.

A gyanúsításban szereplő bűncselekmény jelentős tárgyi súlyára és elfogásának körülményeire figyelemmel alaposan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén megszökne, elrejtőzne, jelenlétét csak letartóztatásával lehet biztosítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában