x. online tűzvédelmi teszt

2021.04.06. 19:14

Mennyit tud a tűzvédelemről? Tesztelje tudását!

Elkészült a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság legújabb online tűzvédelmi tesztje. A mostani teszt több pontban foglalkozik az otthonok biztonságával. A jelenlegi helyzetben többet és többen vagyunk otthon, mint az megszokott, ez azt is jelenti, hogy háztartási gépeink, elektromos hálózataink nagyobb terhelésnek vannak kitéve.

bama.hu (forrás: BMKI)

A local resident using a wet towel looks on as he fights one front of a large brush fire that started around the mountains in the city centre on January 27, 2019, in Cape Town. - A fire, fanned by strong winds broke out in the afternoon, and came close to homes, but partly thanks to amateur firefighters, none were burnt. (Photo by RODGER BOSCH / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Rodger Bosch

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság áprilisban tizedik alkalommal jelentkezik online tűzvédelmi teszttel. Ez a teszt az otthoni elektromos hálózatok terhelhetőségével, azok karbantartásával foglalkozik.

A kérdések mindemellett kitérnek a szabadtéri tüzek megelőzésével kapcsolatos tudnivalókra is. Külön figyelemreméltóak a tűzgyújtásra vonatkozó ismeretek, és arról is képet kaphatunk, tárolhatunk-e robbanásveszélyes anyagot az otthonunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában