határrendészeti összesítő

2021.05.02. 08:18

12 határsértőt fogtak el tegnap este Harkánynál

A rendőrök 12 határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Baranya megyében.

bama.hu (forrás: police.hu)

Hercegszántó, 2020. november 18. Katonák Hercegszántón, a határzárnál 2020. november 18-án. Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára ezen a napon sajtótájékoztatót tart a fokozott katonai szerepvállalásról, a katonai jelenlét megnövelésérõl a határzárnál. Kijelentette, hogy a magyar kerítés betonbiztosan õrzi Európa és Magyarország békéjét, a szinte hermetikusan lezárt déli határszakaszon egyetlen egy illegális bevándorló sem juthat át. MTI/Rosta Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

A Baranya megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások tegnap 17 óra 30 perc és ma 5 óra 30 perc között egy esetben összesen 12 határsértőt tartóztattak fel Harkány közigazgatási területén.

Ellenőrzésük során a migránsok afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni.

Velük szemben az intézkedések folyamatban vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában