krimi

2021.05.30. 10:36

Lezárult a nyomozás az ittasan balesetező komlói fiatal ügyében

A komlói rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinek az ügyében, aki olyan autóval okozott ittasan balesetet, amelyre egy másik jármű rendszámát szerelte fel.

police.hu

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Egyedi azonosító jellel visszaélés és járművezetés ittas állapotban bűncselekmények miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság egy 23 éves magyarhertelendi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021. február 27-én este Magyarhertelenden, a Kossuth Lajos utcában nagy sebességgel közlekedett az autójával, amely során áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy másik járművel. Az esetet követően a férfi odament a másik járműhöz és megkérdezte a benne ülőket, hogy jól vannak-e.

A baleset következtében a vétlen jármű egyik utasa könnyebben megsérült. A sofőr közölte a 23 éves férfivel, hogy hívja a rendőröket és a mentőket, ekkor az okozó elszaladt a helyszínről.

A kiérkező rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd a lakásán elfogták őt. Megállapították, hogy egy másik jármű rendszámát tette fel arra az autóra, amellyel okozta a balesetet, valamint hogy a férfinek nincs vezetői engedélye, illetve ittasan vezette az autót. A gyanúsítottat előállították a rendőrkapitányságra és kihallgatták.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában