riadalom

2021.06.04. 11:44

Jól vizsgázott a Király utcai új állványzat: felfogta a leomló faldarabokat

Nem is olyan rég a pécsi Király utcában zajló építkezésnél felállított állványzat leomlása borzolta a kedélyeket a városban.

BZS

Pénteken tizenegy óra környékén kaptuk az olvasói tájékoztatást arról, hogy ismét a Király utcai építkezés okozott riadalmat a pécsi belvárosban.

Mint megtudtuk, a felújítandó épület laza párkányzata omlott le a bontás során, szerencsére az újonnan felállított állványzat jól vizsgázott a terhelés során. Ahogy képünkön is látszik, nagy súly omlott a szerkezetre, voltak darabok amik átszakították a fa elemet, és azok az elkerített biztonsági zónában a földre estek. Ekkor ijedtek meg a közelben fagyizók, akik rögtön futásnak eredtek. A környékbeli üzletekben tartózkodók is megrémültek, akik nem csak minket, a közterület-felügyelet munkatársait is riasztották.

Mint azt a bama.hu a helyszínen megtudta, az állványzat immár egy másik cég által, biztonságosan van rögzítve, nem áll fenn veszély kockázata. A laza falszerkezet omlása a bontás során elő szokott fordulni, így erre a munkatársak fel voltak készülve.

 

https://www.bama.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/ledolt-egy-allvanyzat-a-kiraly-utcaban-3808915/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában