beszámoló

2021.08.05. 09:38

Tűz volt tegnap a lánycsóki ravatalozóban (képek)

Amint arról mi is hírt adtunk, tűz ütött ki tegnap Lánycsókon.

bama.hu (forrás: BMKI)

Forrás: BMKI

A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ma reggeli közleményében kifejtette, hogy tegnap, a késő délutáni órákban, a Dózsa György utcai templom melletti ravatalozó tetőszerkezete égett. A helyszínre a mohácsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral oltották el a lángokat és két gyorsbeavatkozóval végezték az utómunkálatokat.

Fotó: BMKI

Az épület közepén fából készült galéria volt, ami a tetőszerkezettel együtt jelentős tűzkárt szenvedett, így állékonysága sérült.

A mohácsi tűzoltók segítségére Pécsről érkezett létrás szerkocsi, az utómunkálatok épületen kívüli biztonságos elvégzéséhez. Az egységek biztonságos szintig visszabontották a tetőszerkezetet, majd a területet kordonszalaggal körbekerítették. A területet hőkamerával átvizsgálták. A tűz keletkezésének oka vélhetően a padlástérben valamely elektromos vezeték rágcsáló általi megrongálása vagy elektromos zárlat lehetett.

Fotó: BMKI

A káresetnél személyi sérülés nem történt.

Fotó: BMKI

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában