kipattant a tűzkakas

2021.09.27. 12:13

Akkumulátor okozhatta a tüzet Bólyban

Vasárnap délután Bólyban, egy társasház földszinti garázssorának egyik garázsában akkumulátort töltöttek, vélhetően zárlat miatt tűz keletkezett, ami átterjedt egy faszekrényre és a benne tárolt szerszámokra, horgászfelszerelésre, valamint a garázsban álló személygépkocsira is.

Zs. J.

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

A tűz az egész épületet veszélyeztette. A tulajdonos a tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta a tüzet, a járművet kigurította a garázsból, illetve áramtalanította a helyiséget.

A mohácsi, villányi és véméndi tűzoltók vonultak a helyszínre, riasztották a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is. Az egység áramtalanította a járművet, a garázst, illetve a lakásokat átvizsgálta, elvégezte az utómunkálatokat. A tűz következtében a garázs kormozódott és megolvadtak a helyiségben tárolt tárgyak, eszközök. A jármű bal eleje, az első szélvédő, a motorháztető, a bal első ajtó és kerék károsodott. A lakásokban nem keletkezett kár, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában