Gratulálunk!

2021.10.20. 10:06

A baranyai polgárőröket is jutalmazták

Megyénk számos polgárőrét díjazták az Országos Polgárőr Szövetség pénteki rendezvényén, melyet a nemzeti ünnep alkalmából tartottak.

Zs. K.

Dr. Simicskó István volt honvédelmi miniszter, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke Kovács István rendőr vezérőrnaggyal közösen adta át a Belügyminisztérium, valamint a polgárőrség díjait.

Megyénkből miniszteri emléktárgyat kapott Cseh László, a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetségének elnöke, „Szent László Érem” kitüntetést kapott Deák Imre, a Komlói Polgárőr Egyesület elnöke. Az „Év Polgárőre” kitüntetésben részesítették Bátorfi Csabát, a Kiskassai Polgárőr Egyesület Elnökét. Az „Év Polgárőr Pedagógusa” kitüntetést kapott Mészáros Zita, a Mohácsi Ifjúsági Centrum vezetője, az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntetésben részesült a Határszél Polgárőr Tűzoltó Speciális Kutató-Mentő Egyesület, és a Sellye Városi Tűzoltó és Polgárőr Egyesület.

Ezen kívül dicséretben és jutalomban részesítették Tóth Juditot, a Garéi Polgárőr Egyesület gazdasági vezetőjét, és Szabó Rudolf Ernőt, a Pogányi Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában