bűnös élvezet

2021.12.01. 11:05

Még a születésnapi tortát is ellopta az alsósszentmártoni tolvaj

Szinte azonnal elfogták a somogyi rendőrök az alsósszentmártoni illetőségű tolvajt. A férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie, akit lopott sütemény fogyasztása közben értek utol.

bama.hu (forrás: police.hu)

Az eljárás adatai alapján 2021 októberében és novemberében az akkor még ismeretlen tettes Barcson két nyitva felejtett autóból vitt el készpénzt, valamint számos ingatlanba surrant be, ahonnan többek között készpénzt, élelmiszereket, dohányt, szeszes italokat, valamint különböző műszaki cikkeket tulajdonított el.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába hétfőn hajnalban bejelentés érkezett, hogy az egyik barcsi utcában a tulajdonos megzavart egy betörőt, aki elmenekült. A rendőrök haladéktalanul a helyszínre vonultak, megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek eredményeként nem sokkal később elfogták a feltételezett elkövetőt.

A Barcsi Rendőrkapitányságon a 25 éves férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, amelynek során részletes vallomást tett. Olyannyira, hogy még több olyan bűncselekményt is bevallott, amik elkövetéséről addig még a hatóság sem tudott, így azok felderítése jelenleg is folyamatban van. A nyomozók az alsószentmártoni lakost bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik