Nemes gesztus

2022.08.29. 17:25

A mecseki hősöket köszöntötték a Kozármisleny meccs előtt

Több tűzoltó a helyszínen tekintette meg a vasárnapi HR Rent Kozármisleny–Gyirmót mérkőzést. Nem tűzeset miatt érkeztek a lánglovagok, hanem a baranyai csapat vezetősége meghívta őket bajnoki mérkőzésükre, ezzel köszönték meg az összefogásukat, példamutatásukat, önfeláldozásukat, hogy augusztus 18-án megfékezték a hatalmas tüzet, ami Pécsett, a Mecsekoldalban pusztított.

Zsigmond József

A beavatkozásban több szolgálatban lévő és szabadságról berendelt tűzoltó, önkéntes tűzoltó, polgárőr, rendőr, mentős, légimentős és a honvédség munkatársa vett részt. A meccsre szép számmal érkeztek a tűzoltásban résztvevők, akiket a meccs elején üdvözöltek.

A tűzesetet egy 49 éves pécsi férfi okozta, aki ellen gondatlan közveszély okozása miatt folytat nyomozást a rendőrség. A férfi korábban a Facebook-oldalán kért elnézést, azt írta: „Teljes felelősséget vállalok a történtekért. Büntetőjogi és polgári jogi értelemben is.” Ez a bejegyzés mostanra eltűnt, egy új jelent meg helyette: a károsultakat kérem, hogy vegyék fel velem a kapcsolatot a kártérítés érdekében az email címemen: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában