Közúti baleset

2023.02.13. 17:38

Halálos gyalogosgázolás szemtanúit keresik a pécsi rendőrök

A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt.

Zs. J.

Fotó: EVA CARRE

Mint beszámoltunk róla, február 8-án elütöttek egy gyalogost Pécsen, aki a kórházba szállítását követően elhalálozott. Most a rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet, az jelentkezzen náluk.

Pécsett, a Tüzér utca 8. szám alatt található Lidl áruház előtti útszakaszon  február 8-án 17 óra 38 perckor elütöttek egy gyalogost, aki a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A rendőrség a halálos gázoltásról annyit közölt, hogy egy, a Megyeri út irányából a Szigeti út irányába haladó személygépkocsi, a belső forgalmi sávból a külső forgalmi sávba történő sávváltása során elütötte a tőle balról jobbra gyalogosan áthaladó idős nőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban elhalálozott.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, akár névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán,  a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában