Útlezárások

2023.04.23. 09:09

Kerékpárverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz május 11-én és 12-én

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az alábbi forgalmirend-változás lép életbe Baranya vármegyében.

bama.hu

Illusztráció

Fotó: baranq

Teljes szélességében lezárják!

május 12-én 12 órától 13 óra 30 percig a 66-os számú főút Gödre és Sásd közötti szakaszát

május 12-én 12 órától 16 óráig a 66-os számú főút Sásd és Mánfa közötti szakaszát 

május 12-én 13 órától 16 óra 30 percig a 66-os számú főút Mánfa és Pécs közötti szakaszát, a Pécs, Melegmányi út teljes szakaszát, a 66-os számú főút Komlói út és Szabolcsi út közötti szakaszát, a Hársfa utca Szabolcsi út és Engel János utca közötti szakaszát, az Engel János utcát, a Zsolnay Vilmos út Engel János utca és Rákóczi út közötti szakaszát és a Rákóczi út a Zsolnay Vilmos út és a Bajcsy-Zsilinszky utca közötti szakaszát

május 12-én 11 óra 30 perctől 17 óráig az Irgalmasok utcáját, a Széchenyi tér teljes területét, a Hunyadi János utca Mária utca és Aradi vértanúk útja közötti szakaszát, az Aradi vértanúk útját, a Bartók Béla utcát, a Bárány utcát és a Málics Ottó utca Fenyves sor és Ángyán János utca közötti szakaszát

május 12-én 9 órától 20 óráig az Ángyán János utcát, a Dömörkapui utat és az Entz Béla utat

 

május 12-én 13 óra 30 perctől 16 óráig a Lapisi utat, a Remeteréti út Ranga László út és Lapisi út közötti szakaszát, a 6604-es számú út Remeteréti út és 6608-as számú út – Orfű közötti szakaszát, az Orfű, Kossuth utcát, a 6608-as számú út Orfű és Magyarhertelend, Fürdő utca közötti szakaszát és a 6602-es számú út Magyarhertelend, Fürdő utca és Magyarszék, Kossuth utca közötti szakaszát.

 

Megállni és várakozni tilos!

május 11-én 18 órától 12-én 17 óráig a fent említett teljes útszakaszon 

május 11-én 18 órától 12-én 20 óráig az Ángyán János úton, illetve a Dömörkapui úton.

 

Az alábbi forgalmirend változások lépnek életbe 2023. május 12-én 13 órától 17 óráig:  

A Pécs, Zsolnay Vilmos utca 67. szám előtt – a belváros irányába haladó – külső forgalmi sáv megszűntetésre kerül, a belső forgalmi sávból csak a balra kanyarodás engedélyezett a Mohácsi útra.

A Pécs, Mohácsi úton a Zsolnay Vilmos út és a Gyár utca közötti szakaszon az utcában kétirányú forgalmi rend lép életbe.

A Pécs, Mohácsi útról a Zsolnay Vilmos útra a jobbra kis ívben történő kanyarodás engedélyezett.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában