Defektet kaptak

2023.04.05. 10:27

Nem állt meg a kocsi a rendőrségi jelzésre, inkább gázt adott

Mikor meglátta a sofőr a rendőröket gyorsan továbbhajtott, de nem jutott messzire. A kocsi defektet kapott. A sofőr és utasai kiugrottak az autóból, de egy idő után elfogták őket.

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: Teknős Miklós

A pécsi nyomozók jelzése alapján a járőrök április 4-én reggel az M7 autópályán, Letenyénél megkíséreltek megállítani egy bolgár rendszámú gépkocsit. A sofőr a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva továbbhajtott, ám nem jutott messzire: defektet kapott. A gépkocsi vezetője, valamint utasai a járműből kiugrottak és elfutottak a helyszínről.

A járműben utasként tartózkodó négy srí lankai állampolgárt a rendőrök a helyszín közelében elfogták, rövid időn belül a sofőrt és segítőjét is kézre kerítették, majd rövid időn belül még egy srí lankai állampolgárt, valamint két moldáv állampolgárt is lekapcsoltak.

Dél körül az M70-es autóút csörnyeföldi pihenőjéből előállítottak két moldáv állampolgárt, akik egy moldáv rendszámú gépkocsit használtak. A rendőrségi közlemény szerint, ők lehettek az előfutárok.

Az elfogott személyekkel összefüggésben 11 óra 50 perckor az M70-es autóút csörnyeföldi pihenőjéből előállítottak 2 fő moldáv állampolgárt, akik egy moldáv honosságú gépkocsit használva előfutóként működhettek közre a bűncselekmény elkövetésében.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában