Forró nyomon

2023.07.31. 19:42

Felgyújthatták az Uránvárosban lángoló autót

Ahogy korábban mi is megírtuk, vasárnap hajnali négy órakor riasztották a pécsi tűzoltókat, miután kigyulladt egy parkoló autó Pécsen az Építők útján.

Zsigmond József

A kép illusztráció

Fotó: Photo Spirit

A kiérkező lánglovagok eloltották a teljes terjedelmében égő személykocsit, a tűz a szomszédos járművekre szerencsére nem terjedt át. Mivel felmerült az idegenkezűség gyanúja, a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét tartott. Úgy tudjuk, felmerült, hogy az autót felgyújtották. 

Megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, hogy miből gondolták azt, hogy az autót felgyújtották, illetve szerettük volna azt is megtudni, hogy milyen járműről volt szó. A rendőrség sajtóosztályától egy rövid választ kaptunk írásbeli megkeresésünkre. „Az ügyben rongálás bűntett elkövetése miatt indított büntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság. Az ügy részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem kívánunk adni”, írták a rendőrök.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában