Balesethez vonultak

2023.08.29. 12:51

Fejtetőn pihent meg az egyik autó, a másik meg szarvast gázolt

Hétfőn délután két közlekedési balesethez vonultak a pécsi hivatásos tűzoltók.

Bama.hu

Előbb Hirdről érkezett segélykérés, mert egy személygépkocsi a településen haladva megcsúszott és lehajtott a közútról, majd a tetejére borult. Az egység kiérkezéséig a jármű három utasa el tudta hagyni a járművet. Őket a mentőszolgálat szakemberei vizsgálták meg és látták el, könnyebben sérültek.  A pécsi hivatásos tűzoltók három gépjárművel vonultak helyszínre. Az egység káreset helyszínét egy sugárral biztosította, valamint kézi erővel a járművet saját tengelyére visszaborította, majd átvizsgálta és áramtalanította.

Ezt követően Szalántáról érkezett jelzés, miszerint egy személyautó egy nagytestű szarvast ütött el. Az ütközés következtében a jármű eleje nagyobb mértékben rongálódott, a szerencsétlenül járt állat pedig elpusztult. Az egység a helyszín biztosítása mellett átvizsgálta és áramtalanította az autót. Az eset során személyi sérülés nem történt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában