Két sofőr elaludt

2023.08.22. 11:00

Kiemelten ellenőrzi a rendőrség az előzés szabályainak betartását

Az elsőbbség és előzés szabályainak betartását a hét folyamán kiemelten fogja ellenőrizni a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Bama.hu

Forrás: police.hu

Baranya vármegye közútjain augusztus 14-e és 20-a között összesen 32 baleset történt, amelyek közül 25 anyagi kárral végződött, hét balesetben pedig személyi sérülés is történt. A balesetek során öten sérültek könnyen, ketten súlyosan.

Forrás: police.hu

Az elmúlt héten két gépjárművezető elaludt, letértek az úttestről és fának, illetve kapunak ütköztek. Két kerékpáros elesett a járművével, egy kerékpáros részére pedig egy balra kanyarodó gépjármű vezetője nem adta meg az elsőbbséget, ezért összeütköztek. Egy gépkocsivezető figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát, és kerítésnek ütközött. Egy ittas gépjárművezető pedig áttért a menetirány szerinti baloldalra, ahol összeütközött az ott szabályosan közlekedő gépkocsival.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Felhívják a figyelmet, hogy a héten az elsőbbség és előzés szabályainak betartását kiemelten fogja ellenőrizni a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság! - olvasható a police.hu oldalon.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában