Tragédia

2023.09.30. 15:12

Halálos traktorbaleset: árokba borult egy hatvankilenc éves férfi Pécsbagotán

A helyszínen életét vesztette az a férfi, aki felborult traktorjával Pécsbagota külterületén - tudtuk meg a police.hu oldaláról.

Bama.hu

Képünk illusztráció

Fotó: Ken Felepchuk

A rendőrségre szeptember 30-án 11 óra 44 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsbagota külterületén felborult egy traktor. A jármű egy mezőgazdasági úton közlekedett, amikor eddig tisztázatlan okból és körülmények között egy vizesárokba borult. A baleset során a traktort vezető 69 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Úgy tudjuk, hogy a 69 éves férfi a terményt szedte össze ( kukoricát, tököt) a földjükről a családdal, amikor a szerencsétlen kimenetelű baleset megtörtént. A traktorral hajtott volna ki a földútról, amikor az megbillent és felborult. A férfit olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Információink szerint a rendőrséget, mentőket a család hívta ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában