Keresik a sofőrt és utasát

2023.09.27. 14:30

Üldözték a rendőrök a kocsit, amit megtaláltak üresen egy földúton

Filmbe illő jelenetek játszódtak le a 6-os főúton, autósüldözés tanúi lehettek az erre közlekedők.

Zsigmond József

Olvasónk jelezte, hogy autósüldözés volt szombaton a 6-os főút baranyai szakaszán. Mint megtudtuk, a körzeti megbízottak szeptember 23-án délután Pécsett, a Makay István úton található áruház parkolójában egy külföldi rendszámú autóra, valamint a mellette álló férfira és nőre lettek figyelmesek, akik a rendőröket meglátva nem szálltak be az autóba, hanem lezárták azt, majd gyalogosan távoztak.

A rendőrök ezután igazoltatták őket, amelynek során kiderült, hogy egyikőjük sem rendelkezik vezetői engedéllyel, az autónak nincs érvényes biztosítása, valamint a műszaki érvényessége is lejárt. Nem sokkal később a pár visszatért az autóhoz, és elindultak vele.

A rendőrök követni kezdték, az autót vezető férfi azonban a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, hanem a 6-os főúton nagy sebességgel Szigetvár felé folytatta az útját. Egészen Nagyvátyig követték, ahol egy földúton a rendőrök már csak az elakadt autót találták meg, az abban utazók elhagyták a helyszínt. Felkutatásuk folyamatban van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában