Rajzpályázat

2023.10.30. 09:00

A gyermekek és háziállatok biztonságos közlekedését, szállítását kell láttatniuk a rajzokon

Gyermekrajz-pályázatot hirdetett a Baranya Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság alsó – 6-10 éves – és felső tagozatos – 11-15 éves – általános iskolai tanulók résézrée Látni és látszani címmel.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Tomsickova Tatyana

A pályázat keretében olyan alkotásokat kell készítenie a nevezőknek, amelyek kiemelten a gyermekek és háziállatok biztonságos közlekedését, szállítását mutatja be, tekintettel az őszi időszakban nagy fontossággal bíró láthatóságra, valamint a passzív biztonsági eszközök használatára.  

A pályaművek A/4-es vagy A/3-as méretben készülhetnek, amiket november 23-ig kell eljuttatni a Baranya Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság címére: 7623 Pécs, Athinay utca 7-9. A szervezők kérik, hogy a pályaművek hátoldalán legyen feltüntetve a készítő gyermek neve, életkora, az iskolája címe, valamint a felkészítő pedagógus elérhetősége.

A nevezett rajzok során a következő technikákat lehet alkalmazni: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz. 

A Baranya Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság zsűrije az első három pályaművet díjazza korosztályonként.  

További információkért keressék fel a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalát

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában