Tragédia

2023.10.15. 09:34

El akart menekülni a halálos balesetet okozó férfi szombaton

A tragédiát okozó gépjármű. Fotó: BAMOSZ Kft.

Ahogy arról beszámoltunk, tömeges szerencsétlenség történt szombat délután Szalánta közelében. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának tájékoztatása szerint egy kisteherautó közlekedett Pécs felé, majd eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szembe sávba, ahol egy autóval érintőlegesen, egy másikkal pedig frontálisan ütközött. Utóbbi személygépjármű vezetőjét a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset közvetlen közelében egy másik autós vészfékezésekor egy motoros csapódott a hátuljába. Információink szerint ő könnyebben sérült. 

A helyszíni, nem megerősített információk szerint a sofőr alkoholt fogyasztott, a baleset után el akart menekülni, autóját elhagyva gyalog indult útnak, ám a szemtanúk nem hagyták elfutni. Úgy tudjuk, hogy az egyik autóban gyermekek is utaztak, akik szerencsére nem szenvedtek sérülést. A kisteherautó sofőrje információink szerint szintén súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: BAMOSZ Kft.
Fotó: BAMOSZ Kft.
Fotó: BAMOSZ Kft.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában