Káreseti összefoglaló

2023.11.06. 10:28

Baleset, tűz, műszaki mentés - mindenből jutott egy kicsi a hétvégére

Nyugodt hétvégét zártak a Baranya vármegyei tűzoltók, akik az elmúlt napokban három tűzesetet számoltak fel és öt műszaki mentést hajtottak végre. Mutatjuk a jelentősebb beavatkozásokat!

Bama.hu

Vezetékre dőlt egy fa Diósviszlón

Villamosvezetékre dőlt egy tizenöt méteres fa Diósviszlón, a Petőfi Sándor utcában péntek délután. Miután a szolgáltató feszültségmentesítette az érintett szakaszt, a siklósi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével eltávolították a fát. A villamos hálózat nem sérült.

 

Felborult egy autó Pogánynál

Lesodródott az útról, majd oldalára borulva, az árokban állt meg egy személyautó péntek délután Pogány külterületén. Az autóban hárman utaztak, ketten önerejükből, sértetlenül hagyták el a járművet, a harmadik utast a pogányi önkéntes tűzoltók segítették ki. Őt a mentősök súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A pécsi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett átvizsgálták és áramtalanították a személyautót, illetve a rendőrség kiérkezéséig a forgalom irányítását látták el. 

Teljes terjedelmében lángolt az autó

Menet közben gyulladt ki egy személyautó szombaton, késő délután az 58-as főúton, Pogány közelében. A sofőr, miután érzékelte a füstöt, félrehúzódott a kocsival, majd minden utas elhagyta a járművet. A pécsi hivatásos és pogányi önkéntes tűzoltókat riasztották az esethez, a teljes terjedelmében égő autót egy sugárral eloltották. A helyszínen teljes útlezárás volt érvényben. Az autó öt utasa nem sérült meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában