Nyolcvan négyzetméter lángol

2023.12.08. 09:57

Gázpalackokat is mentettek ki az égő házból Drávaszabolcson

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: insertcrysis

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy 80 négyzetméteres faház Drávaszabolcson, a Határ úton – közölte péntek délelőtt a katasztrófavédelem.

Tájékoztatásuk szerint a siklósi hivatásos tűzoltók három vízsugárral megkezdték a lángok oltását. A helyszínre úton van a megyei katasztrófavédelmi műveletei szolgálat, valamint villányi és pécsi hivatásos tűzoltók.

Frissítés:

A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Horváth Nikolett Csilla érdeklődésünkre közölte, hogy kollégái körülhatárolták a tüzet. 

Az épületet az abban tartózkodók elhagyták, a helyszínen van a rendőrség és a mentők is.

Frissítés:

A siklósi, villányi és pécsi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral eloltották a tüzet Drávaszabolcson, amely egy Határ úti házban keletkezett. A 80 négyzetméteres faházból kihoztak két gázpalackot, amelyeket visszahűtöttek. Az áramszolgáltató lekapcsolta az ingatlant a hálózatról. A helyszínen kint van a megyei katasztrófavédelmi műveletei szolgálat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában