Vizsgálat indul

2024.01.23. 19:25

A közlekedési miniszter is megszólalt a halálos komlói buszbaleset ügyében

Vizsgálják a kedd hajnali komlói halálos buszbaleset körülményeit, amelyben egy fiatal nő az életét vesztette – közölte Lázár János építési és közlekedési miniszter a Facebook-oldalán.

Bama.hu

Fotó: Laufer László

A tárcavezető a következőket írta: „szörnyű baleset történt ma hajnalban, amelyben egy fiatal utasunk életét veszítette, ketten pedig megsérültek. Komló térségében a hajnali órákban az ónos esőtől jeges útpályán megcsúszott és az árokba borult a Volánbusz egyik menetrendszerinti járata”.

Egy utasunk kiesett az ablakon, az oldalára dőlő jármű pedig maga alá temette, az életét sajnos már nem lehetett megmenteni – folytatta Lázár János.

Úgy fogalmazott: a baleset körülményeit vizsgáljuk, de a tragédiát ez már nem tudja meg nem történtté tenni. „Szeretném kifejezni őszinte együttérzésemet az áldozat szeretteinek, valamint gyors és teljes felépülést kívánni a baleset minden sérültjének” – zárta szavait a miniszter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában