A lottót is eldobták

2024.01.31. 09:14

Ellopták a pultra tett táskát - a zsákmányt elosztották

A Szigetvári Járási Ügyészség lopással vádolja azt a két nőt, akik egy szigetvári áruházban elvitték a sértett pakolópultra elhelyezett táskáját.

Bama.hu

Fotó: GoodLifeStudio

A vádirat szerint a sértett 2023. október 17-én, kora délután bement egy szigetvári áruházba, ahol a pakolópulton elhelyezte bevásárlótáskáját, a benne levő szemüveggel és egyéb tárgyakkal, majd az üzletben vásárolni kezdett. A két vádlott nő is az áruházban vásárolt. Miután a pénztárnál fizettek, a pakolópulthoz mentek, hogy a vásárolt dolgokat táskájukba tegyék. Meglátták a sértett táskáját, és azt a saját táskájukba rejtve magukkal vitték. A vádlottak a táskában levő paradicsomot és lottószelvényeket eldobták, a sértett szemüvegét egyikük, a táskát másikuk tartotta meg.

A vádlottak 61.717 Ft kárt okoztak a lopással. 

A táskát és a szemüveget a rendőrök lefoglalták és visszaadták a sértettnek. A Szigetvári Járási Ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság a büntetlen előéletű vádlottakat bocsássa próbára. A vádlottak cselekményét az üzlet biztonsági kamerája rögzítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában