Figyelem!

2024.02.03. 19:12

Baleset történt Kökénynél, információink szerint sérültek is vannak

Rajnai-Zsíros Krisztina

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: ArtOlympic

Olvasónk jelezte, hogy egy nagyobb közúti baleset történt Kökénynél. Információink szerint egy autó lángol és többen is megsérültek, köztük egy gyerek is. 

A katasztrófavédelem közleménye szerint összeütközött két gépkocsi a Pécset és Pellérdet összekötő út 1-es kilométerszelvényénél. Az ütközést követően az egyik jármű füstölni kezdett, amit a helyszínen tartózkodók a pécsi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy porral oltóval megszüntettek. Az egység áramtalanította a karambolos autókat, amelyekben összesen négyen utaztak. Az esethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is. Az egyik autóban csak a sofőr, a másikban három fő utazott, és három ember sérült meg. Az elsőbbségadás elmulasztása miatt történhetett a baleset. A helyszínen még folyik a hivatalos szervek intézkedése – tájékoztatott a rendőrség sajtóügyeletese. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában