Előadás és pódiumbeszélgetés

2024.02.03. 09:00

Csapdák a neten: szülőknek tartanak rendezvényt a rendőrök

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Pécsi Rendőrkapitányság Csapdák a neten címen tart rendezvényt a szülőknek a Pécsi Kulturális Központ Uránvárosi Művelődési Házában. Az esemény keretében az online térben elkövetett bűncselekményekről és azok megelőzéséről adnak tájékoztatást.

Czeczon Enikő

Illusztráció

Fotó: Dmytro Tyshchenko

A programot délután 5 órakor Korontos Zoltán rendőr ezredes, kapitányságvezető nyitja meg, majd Kiss Viktor rendőr alezredes tart előadást "Online térben elkövetett vagyon elleni bűncselekmények és megelőzési lehetőségei" címen, majd délután 6 órakor pódiumbeszélgetést tartanak a gyermekeket fenyegető online bűncselekményekről, amelynek részvevői Siegler Anna pszichológus, Berkes Erna rendőr őrnagy, Guld Ádám média és kommunikációs szakember, valamint Serfőző Gábor kiberbiztonsági analitikus lesz.

A rendezvényen jelen lesz a fogyasztóvédelemtől Kerner Helga osztályvezető, valamint a két előadás között lesz egy szünet, amely időszakban az érdeklődők kérdőívet tölthetnek ki, akik között a témával kapcsolatos könyveket sorsolnak majd ki.

Az előadásokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet február 5-én 16 óráig a [email protected] e-mail címen lehet megtenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában