Hármas ütközés

2024.03.11. 17:00

Tűzesetekhez riasztották a hétvégén a tűzoltókat

Az elmúlt hétvégén hét tűzesethez és három műszaki mentéshez riasztották a Baranya vármegyei tűzoltókat.

Bama.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

Pécs belvárosában történt baleset pénteken

Három személyautó ütközött össze péntek délelőtt Pécsett, a Jókai utcában. Az autókban összesen öten utaztak, senki sem sérült meg. A város hivatásos tűzoltói a helyszínt biztosították, illetve átvizsgálták a járműveket. Az autók áramtalanítására nem volt szükség. 

Melléképület égett Cserdiben

Lakóházhoz épített melléképületben keletkezett tűz péntek kora délután Cserdin, a Fő utcában. A tizenhat négyzetméteres helyiségből a szigetvári hivatásos tűzoltók három gázpalackot is kivittek, ezeket nem érte hőhatás. A tüzet, mely vélhetően elektromos meghibásodás miatt keletkezett, az egység két sugárral eloltotta. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

 

Gépjárműtűz Komlón

Teljesen kiégett annak a személyautónak a motortere, amelyben péntek délután keletkezett tűz Komlón. A komlói hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, mely másra nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt.

 

Lecsúszott az útról egy autó Magyarhertelenden

Árokba csapódott egy személyautó szombat hajnalban Magyarhertelenden, a Kistó utcában. A három utas közül senki sem sérült meg, illetve jelentős tűzoltói beavatkozást sem igényelt az eset.

Szabad területen keletkezett tüzekhez vonultak a tűzoltók szombaton

Közel ötven hektár nádas égett le Siklósnagyfalu külterületén szombat délután. A villányi és siklósi egységek kiérkezésekor a terület két oldalán volt még tűz, a lángokat a tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el.

Növényi hulladék égetése miatt terjedt el a tűz Szigetváron, a Gerle dűlőben szombat délután. A lángok közel ötszáz négyzetméteren égtek, a szigetvári hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

 

Pécsett is kiégett egy autó motortere

Teljes terjedelmében égett egy személyautó motortere tegnap délután Pécsett, a Remeteréti úton. A tűz a műszerfal egy részére is átterjedt, a lángokat a pécsi hivatásos tűzoltók vízsugárral eloltották. Az autóban csak a sofőr utazott, aki idejében észlelte a tüzet, biztonsággal félreállt, így személyi sérülés nem történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában