Kutyával is keresték

2024.04.03. 15:00

Eltűnt egy idős hölgy Pécsről, segítséget kértek a megtalálásában

Tóth Viktória

A Pécsi Mentőkutyás Egyesület Facebook-oldalán osztotta meg a felhívást, miszerint tegnap, 2024. április 2-án Pécsen vagy Pécs környékén eltűnt egy idős hölgy, Fodor Ferencné Dobos Mária, aki 88 éves. Várják azok jelentkezését, akik kedden 15 óra után látták Pécsen és iránymutatást tudnak adni a további kereséshez. A hölgy akár buszra is szállhatott. Kérik, hogy aki biztosan őt látta a tegnapi napon, április 2-án hívja a +36203800644-es telefonszámot.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban kedd délután tájékoztatta hírportálunkat,  hogy  az idős nőt Nagyárpádon megtalálták. A Pécsi Rendőrkapitányság kereséséhez  a polgárőrök, illetve a Pécsi Mentőkutyás Egyesület is csatlakozott. A kutatást a közel 50 fő mellett keresőkutya, drón, valamint hőkamerák is segítették. Az idős nőt végül – állampolgári jelzés alapján – április 3-án találták meg. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai a hölgyet kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában