Beszorult egy ember

2024.04.11. 15:51

Hármas karambol történt Pécs határában a 66-os főúton

Pécs határában van szükség tűzoltói beavatkozásra.

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: GettyImages

Fotó: Jasmin Merdan

Egymásba futott három személygépkocsi Pécs határában, a Komlói út, azaz a 66-os főút Árpádtető felé vezető szakaszán. Az egyik járműbe beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadítják ki a műszaki mentést végző pécsi hivatásos tűzoltók, akik áramtalanítják is a járműveket. 

Az útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Frissítve:

Kiszabadították, kiemelték és átadták a mentőknek a tűzoltók azt az embert, aki beszorult az egyik autóba, miután három személygépkocsi karambolozott Pécs határában, a Komlói út, azaz a 66-os főút Árpádtető felé vezető szakaszán. A pécsi hivatásos egységek végzik a műszaki mentést a balesetnél, amelynek következtében a szalagkorlát és egy közúti jelzőtábla is megrongálódott.

Két személy súlyosan, egy pedig könnyebben sérült, erősítette meg az információinkat a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában