elismerés

2018.01.08. 15:39

Kitüntették Kiss Tibort, a Biokom vezetőjét

A Magyar Közszolgáltatók Egyesülete (MAKE) Kecskeméten tartotta meg 2017. évi záró rendezvényét és közgyűlését. Az éves feladatok áttekintése mellett az eseményen adták át az „Év Településszolgáltatója” díjat is.

bama.hu

A díjat az Egyesület héttagú zsűrijének egyhangú döntése alapján 2017-ben a BIOKOM Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójának, dr. Kiss Tibornak ítélték oda. A döntést a cég elmúlt 3 évi üzleti adatai (forgalom, nyereség, vagyon, létszám), a cég fejlődésének dinamikája és a 2016-os év teljesítménye, valamint az ügyvezető igazgató eddigi tevékenysége, életpályája alapozta meg.

Az elismerést dr. Dukai Miklós, a Belügyminisztérium önkormányzati helyettes államtitkára adta át, aki Pintér Sándor belügyminiszter úr nevében méltatta dr. Kiss Tibor tevékenységét, gratulált a cím elnyeréséhez, majd átadta a Birizdó Gabriella által márványból készített kisplasztikát.

Szarvas Tibor, a MAKE elnöke elmondta, hogy országszerte elismerik a Pécs Megyei Jogú Város tulajdonában álló és Pécs Város városüzemeltetését ellátó BIOKOM Nonprofit Kft. több területen felmutatott kiváló eredményeit.

Dr. Kiss Tibor köszönőbeszédében hangsúlyozta, hogy a díj nem csak az ő munkájának az elismerése, hanem a BIOKOM Nonprofit Kft. egész kollektívájáé is.

Ezek is érdekelhetik