Nehéz helyzet

2018.05.13. 18:07

Már tankolni sem nagyon tudnak a komlói állatvédők

Zsigmond József

Eddig a Komlói Állatvédő Egyesület tagjai segítetek, most ők kérnek segítséget az emberektől, vállalkozóktól, állatbarátoktól. Mint a Facebook-oldalukon írták: „Sajnos nehéz helyzetbe kerültünk. Nincs miből tankolni, nem tudjuk kifizetni a telefonszámlánkat és a kisebb számlákat, az állatorvosunknak több mint 200 ezer forinttal tartozunk. Nem bírjuk tovább.”

– Teljesen lenullázódott az egyesület.

Anyagiakon túl minden egyéb felajánlásnak örülnénk, így a tápnak, a konzervnek – mondta Kovács Zsófia, az egyesület munkatársa.

A komlói állatvédők 2012 augusztusában alakultak, évente 400-500 kutyán segítenek. Fő tevékenységként a komlói gyepmesteri telepről mentik a kutyákat, ami most teljesen tele van. Nagy támogatóval nem rendelkeznek, csak a emberek felajánlásaiból és az adó egy százalékának felajánlásából tartják fenn az egyesületet. Kérik, aki tud segíteni, az a következő bankszámlán teheti meg: 10404302-50526685-51551002 (K&H Bank).

Pár nappal ezelőtt még megszólalt a telefonjuk, egy aggódó hang közölte, hogy négy kis róka belesett egy vízelvezető aknába Körtvélyesen. Szóltak a MiniZoo munkatársának, aki a kölyköket kimentette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!