Magyarhertelend

2018.08.10. 08:35

Eb Davis énekel a fürdőfesztiválon

Immár hatodik alkalommal rendezik meg augusztus 10–12. között a Hertelendi Fürdőfesztivált. Ha pedig hagyományok, zsinórban a harmadik alkalommal lesz a sztárvendég a világhírű fekete soul-blues énekes Eb Davis, akinek ezúttal is a PMD Blues Band adja a zenei hátteret, az a pécsi csapat, mely Magyarországon 23 éve kíséri, s most következik a 30. közös fellépésük.

Mészáros B. Endre

Eb Davis - Hertelend

A zenén túl is várja néhány újdonság a vendégeket a 11 éve újjávarázsolt fürdőben: egy télen-nyáron üzemelő új ülőmedence van készülőben, és már működik az igényes nemzetközi produkciók bemutatására is alkalmas 6x9 méteres fedett színpad.

A fesztiválon Eb Davis 12-én fog fellépni, a másik kiemelkedő műsorszám pedig 11-én Sasvári Sándor énekes előadása lesz. Mindezeken túl 10-én pénteken táncosok, tűzzsonglőrök adnak műsort, szombaton ugyancsak jön táncbemutató, andalúz dallamok csendülnek fel és tűzijátékot láthatnak a fürdőzők, vasárnap pedig főzőverseny zajlik, a 45’ After Band pedig legendás Shadows-számokat játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!